Wij zijn opkopers goederen bij een bedrijfsbeëindiging

Wij kopen diverse soorten goederen uit voorraden en inventarissen in Nederland en België. Beëindigt u uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319 of stuur een e-mail naar info@nexttrade.nl.
U kunt uw goederen ook direct aanmelden via ons formulier dat u aan de onderzijde van deze pagina vindt.

Opkoper bij bedrijfsbeëindiging

opkoper_bedrijfsbeeindiging01

U beëindigt uw bedrijf en u beschikt over goederen die u op voorraad heeft of uit uw bedrijfsinventaris? Aarzel niet en neem contact met ons op om uw goederen op te laten kopen. Wij kopen goederen op in Nederland en België.

Voorraad bedrijfsbeëindiging

opkoper_bedrijfsbeeindiging02

Wilt u een vrijblijvende waardebepaling voor uw voorraad of inventaris die u wilt laten opkopen? Meld uw goederen aan door ons onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Opkoper die ontzorgt

opkoper_bedrijfsbeeindiging03

Bij ons bent u aan het juiste adres als u extra diensten verwacht van uw opkoper. Wij zijn in staat, indien gewenst, ook uw goederen te verpakken, te palletiseren en te transporteren. Wij zijn in staat om u compleet te ontzorgen bij de opkoop.

Formulier vrijblijvende waardebepaling opkoper van uw goederen

Door middel van het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u ons kenbaar maken waaruit uw goederen bestaan.
Wij zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling. Let er op zoveel mogelijk details aan ons kenbaar te maken.

Meld vrijblijvend uw goederen of inventaris aan

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht het versturen per formulier niet lukken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@nexttrade.nl.

    Volgende goederen kopen wij niet

    Aanvragen die via ons formulier worden ingediend waarbij bovenstaande goederen worden aangeboden, worden niet in behandeling genomen.

    Volgende goederen kopen wij wel