Wij zijn opkopers van bedrijfswagens in Nederland en België

Wij kopen diverse soorten bedrijfswagens van bedrijven in Nederland en België. Heeft u een bedrijfswagen te koop?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319 of stuur een e-mail naar info@nexttrade.nl.
U kunt uw goederen ook direct aanmelden via ons formulier dat u aan de onderzijde van deze pagina vindt.

Opkoper van bedrijfswagens

opkoper_bedrijfswagen01

U beschikt over een bedrijfswagen die u graag wilt verkopen? Wij zijn opkopers van bedrijfswagens in Nederland en België. Aarzel niet en neem contact met ons op om uw bedrijfswagen op te laten kopen. Wij kopen bijna alles.

Uw bedrijfswagen verkopen

opkoper_bedrijfswagen02

U zoekt een opkoper voor een bedrijfswagen binnen uw bedrijf? Wij kopen bijna alles. Meld uw bedrijfswagen aan via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk, uiteraard vrijblijvend, contact opnemen.

Opkoper met snelle afhandeling

opkoper_bedrijfswagen03

Bij ons bent u aan het juiste adres als u extra diensten verwacht van uw opkoper. Wij zijn in staat, indien gewenst, ook uw goederen te verpakken, te palletiseren en te transporteren. Wij zijn in staat om u compleet te ontzorgen bij de opkoop.

Formulier vrijblijvende waardebepaling opkoper van uw goederen

Door middel van het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u ons kenbaar maken waaruit uw goederen bestaan.
Wij zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling. Let er op zoveel mogelijk details aan ons kenbaar te maken.

Meld vrijblijvend uw goederen of inventaris aan

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht het versturen per formulier niet lukken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@nexttrade.nl.

    Volgende goederen kopen wij niet

    Aanvragen die via ons formulier worden ingediend waarbij bovenstaande goederen worden aangeboden, worden niet in behandeling genomen.

    Volgende goederen kopen wij wel