U wilt verkopen en zoekt een opkoper voor uw goederen of inventaris

Wij zijn opkoper van allerlei soorten goederen en bedrijfsinventarissen in Nederland en België. Als opkoper zijn wij geïnteresseerd in goederen afkomstig uit bijvoorbeeld partijhandel, oude voorraden, overtollige voorraden, retourzendingen, restpartijen, winkeldochters en (dreigende) faillissementen. Neem contact met ons op en geef aan waaruit uw voorraad of inventaris bestaat. Wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende waardebepaling. Bel 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319 of klik hieronder

Opkoper overtollige voorraden

opkoper goederen

U beschikt over een oude, overtollige of incourante voorraad en u zoekt een opkoper? Dan bent u bij ons aan juiste adres. Wij zijn opkoper van de meest uiteenlopende goederen. Ook goederen die bijvoorbeeld afkomstig zijn uit restpartijen of retourzendingen. Wij kopen bijna alles!

Opkoper bij bedrijfsbeëindiging

opkoper goederen
U beëindigt uw onderneming en u beschikt over een inventaris en/of een voorraad waarvoor u een opkoper zoekt? Laat het ons weten en wij nemen, natuurlijk geheel vrijblijvend contact met u op. Of het nu gaat om een horeca-onderneming of om een webshop, wij kopen bijna alles op.

Opkoper goederen bij faillissement

opkoper goederen

Uw onderneming dreigt failliet te gaan of u bent curator en u zoekt een opkoper voor een inventaris of voorraad? Neem dan contact met ons op om voor een geheel vrijblijvende waardebepaling. Wij hebben vele jaren ervaring in het opkopen en oplossen van dit soort zaken.

Opkoper voor geheel Nederland en België

Ons werkgebied als opkoper strekt zich uit over geheel Nederland en België. Voor een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling kunt u ons formulier invullen of contact met ons opnemen via telefoon 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319.

Indien nodig heeft Nexttrade voldoende kennis en mogelijkheden in huis om u compleet te ontzorgen. Onze jarenlange ervaring als opkoper maakt ons het aangewezen adres om uw goederen of inventaris om te zetten in geld.

Formulier vrijblijvende waardebepaling opkoper van uw goederen

Door middel van het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u ons kenbaar maken waaruit uw goederen bestaan.
Wij zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling. Let er op zoveel mogelijk details aan ons kenbaar te maken.

Meld vrijblijvend uw goederen of inventaris aan

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht het versturen per formulier niet lukken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@nexttrade.nl.

    Volgende goederen kopen wij niet

    Aanvragen die via ons formulier worden ingediend waarbij bovenstaande goederen worden aangeboden, worden niet in behandeling genomen.

    Volgende goederen kopen wij wel