Wij zijn opkopers bij een (dreigend) faillissement, ook voor curatoren

Wij kopen diverse soorten goederen uit voorraden bij een (dreigend) faillissement van bedrijven in Nederland en België. Bent u eigenaar of curator?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319 of stuur een e-mail naar info@nexttrade.nl.
U kunt uw goederen ook direct aanmelden via ons formulier dat u aan de onderzijde van deze pagina vindt.

Opkoper bij faillissement

opkoper_faillissement01

Uw bedrijf dreigt failliet te gaan en u wilt zo snel mogelijk uw voorraad of inventaris verkopen? Aarzel niet en neem contact met ons op om uw goederen op te laten kopen. Wij kopen goederen op in Nederland en België.

Opkoper voor curatoren

opkoper_faillissement02
Ook voor curatoren bieden wij uitstekende oplossingen. U wilt als curator een snelle afhandeling van de verkoop van een voorraad van een bedrijf dat failliet is verklaard? Meld uw goederen aan met ons formulier.

Opkoper die ontzorgt

opkoper_faillissement03

Bij ons bent u aan het juiste adres als u extra diensten verwacht van uw opkoper. Wij zijn in staat, indien gewenst, ook uw goederen te verpakken, te palletiseren en te transporteren. Wij zijn in staat om u compleet te ontzorgen bij de opkoop.

Formulier vrijblijvende waardebepaling opkoper van uw goederen

Door middel van het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u ons kenbaar maken waaruit uw goederen bestaan.
Wij zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling. Let er op zoveel mogelijk details aan ons kenbaar te maken.

Meld vrijblijvend uw goederen of inventaris aan

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht het versturen per formulier niet lukken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@nexttrade.nl.

    Volgende goederen kopen wij niet

    Aanvragen die via ons formulier worden ingediend waarbij bovenstaande goederen worden aangeboden, worden niet in behandeling genomen.

    Volgende goederen kopen wij wel