U zoekt een opkoper van een restpartij die u wilt verkopen?

Wij kopen restpartijen van bedrijven in Nederland en België. Heeft u een restpartij die u wilt verkopen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0031 – (0)6 2397 8674 of 0031 – (0)6 5157 1319 of stuur een e-mail naar info@nexttrade.nl.
U kunt uw goederen ook direct aanmelden via ons formulier dat u aan de onderzijde van deze pagina vindt.

Opkoper restparij

opkoper restpartij

U beschikt over een restpartij die u wilt verkopen? Aarzel niet en neem contact met ons op om bijvoorbeeld ruimte in uw magazijn vrij te maken. Wij zijn opkoper van restpartijen van de meest uiteenlopende goederen.

Wij kopen restpartijen op

opkoper restpartij

Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van uw restpartij voordat u deze wilt laten opkopen? Meld uw restpartij aan door ons onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Opkoper restpartij en meer

opkoper restpartij

Bij ons bent u aan het juiste adres als u extra diensten verwacht van uw opkoper. Wij zijn in staat, indien gewenst, ook uw goederen uit restpartijen te verpakken, te palletiseren en te transporteren. Wij kunnen u ontzorgen.

Formulier vrijblijvende waardebepaling opkoper van uw goederen

Door middel van het invullen en verzenden van het onderstaande formulier kunt u ons kenbaar maken waaruit uw goederen bestaan.
Wij zorgen voor een vrijblijvende waardebepaling. Let er op zoveel mogelijk details aan ons kenbaar te maken.

Meld vrijblijvend uw goederen of inventaris aan

Vul het onderstaande formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht het versturen per formulier niet lukken, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@nexttrade.nl.

    Volgende goederen kopen wij niet

    Aanvragen die via ons formulier worden ingediend waarbij bovenstaande goederen worden aangeboden, worden niet in behandeling genomen.

    Volgende goederen kopen wij wel